Om oss

SJ Sol AS er et lokalt sørlandsbasert selskap med hovedkontor og distribusjon i Kvinesdal. Selskapet leverer solcellemateriell til hele Sør-Norge.

SJSol

Vi leverer tjenester og grossistprodukter til hele Sør-Norge. SJ Sol leverer kvalitetsprodukter innen solcelle-segmentet til konkurransedyktige priser. Dette omfatter Solcellepaneler, festemateriell, ledninger, invertere, prinsippskisser, prosjektering, teknisk rådgivning, 3D tegninger, 3D video, produksjonsberegninger, miljørrapportering, kalkulasjon av vind og snølast og generell rådgivning for å sikre kunden det mest optimale solcelleanlegget.

Vi i SJ Sol har som målsetting om å bli en ledende grossist i Norge/Norden på leveranse av festemateriell, solcellepanel, montasjeutstyr inn mot bakkemonterte anlegg. I 2022 stod SJ Sol for ca 1,5% av materiell leveransen for alle anlegg som ble levert i Norge målt i antall KWP.

Kontakt oss for bistand og råd

Visjon

SJ Sol gjør det enkelt for deg å sikre selvforsyning, samt. produksjon av egen kortreist, grønn strøm. SJ Sol ble startet i 2021 da strømprisene gradvis økte og behovet for å være selvforsynt med strøm ble en realitet for å spare penger.

Miljø

Teamet bak SJ Sol er satt sammen av en rekke ulike miljøer for å skaffe knallgode produkter til konkurransedyktige priser. Det er fantastisk å selge produkter som sikrer kundene kvalitet og besparelser flere tiår fremover i tid, samtidig som det sikrer produksjonen av mer grønn energi. SJ Sol har et sterk fokus på arbeidsrettighetene hos produsentene, samt. at produktene er high-end paneler som sikrer svært lang levetid og gir et lavere klimaavtrykk.

Teknologi

Produktene SJ Sol leverer er satt sammen av den nyeste teknologien med høy effektfaktor, EPD godkjenninger, samtidig som at den ypperste kvaliteten skal sikres. Teamet jobber kontinuerlig med å sette sammen topp moderne produkter for å sikre at kundene får den nyeste og beste teknologien. Solcellene er håndplukket med tanke på kvalitet og det nyeste innen monocrystalline og shingled teknologi. Dette gir en effektfaktor fra hele 21,7% til og med 23,1% på panelene. Den høye effektfaktoren gjør at panelene generelt sett produserer 15% eller mer strøm i løpet av året sammenlignet med andre produkter i markedet.

SJ Sol utvikler egne festeanordninger / bakkeanlegg tilpasset Norske forhold. Dette arbeidet drives av behovsanalyser i Norge kombinert med at vårt team besitter en solid mekanisk kompetanse. Sammen med oss har vi et stort ingeniør team hos produsentene hvor vi sammen klarer å levere gode, trygge, sikre og solide løsninger til samtlige av våre kundeprosjekter.

Kvalitet

Produktene som tas inn i porteføljen til SJ Sol er godt testet for å sikre at kunden får et bra sluttprodukt som varer. Panelene som er plukket ut har en produksjonsgaranti etter 30 år på 80%. Kabler, og øvrige elektromateriell går igjennom en svært streng kvalitetstesting før det slippes ut i markedet. Festemateriellet vi sortimentsfører kvalitetstestes med en rekke ulike metoder blant annet, stresstest på vekt,  saltvannstester og en rekke eksterne TUV tester. Dette for å sikre at produktene som klarers inn i SJ Sol sitt produktsortiment fungerer optimalt under Norske forhold. Vi baserer oss kun på a-klassifiseringer for å sikre High-end paneler, invertere, festermateriell og øvrige tilbehør. Dette gjør at vi sikrer kunden produkter med ypperste kvalitet til konkurransedyktige priser. Produktene testes og utprøves nøye før det lanseres i produktsortimentet vårt. Produktene SJ Sol leverer har opptil 15 års garanti mot fabrikasjonsfeil.

Godkjent El-Grossist

SJ SOL AS kan stolt legge frem at det ikke fremkom noen avvik i el-grossist kontrollen fra Agder Energi. El-sikkerhet er noe vi i SJ SOL har som et hovedpunkt i kvalitetskontrollen av de produktene vi tar inn i vårt sortiment. Produktene skal gjennom en nøye og grundig kvalitetskontroll for å sikre kundene våre de beste produktene. Åpenhetsloven = https://www.sjsol.no/apenhetsloven/

SJ SOL AS = Godkjent El-Grossist

Menneskene

Her er menneskene som utgjør SJ SOL-teamet. Vårt mål er å være din sparringspartner i planleggingen og utførselen av ditt solcelleanlegg. Ta gjerne kontakt så bistår vi gledelig med vår kompetanse innen solcellefeltet.

Mail: post@sjsol.no

Tlf: +47 488 44 131

Monica Halvorsen

Teknisk tegner og kundeoppfølger

Mail: Monica@sjsol.no

Johnny Johnsen

Teknisk ansvarlig og selger

Mail: Johnny@sjsol.no

Tlf: 41230005

Simon Fjeldsaa

Prosjektkoordinator og styreleder

Mail: Simon@sjsol.no

Tlf: 48842776

Joakim Johnsen

Prosjektkoordinator og økonomisjef

Mail: Joakim@sjsol.no

Tlf: 91392273

Benjamin Knutsen

Ingeniør - Fornybar, Prosjektkoordinator

Mail: Benjamin@sjsol.no

Renate Johnsen

Teknisk tegner og logistikkmedarbeider

Mail: Renate@sjsol.no

Her er en geografisk oversikt over anleggene vi har levert materiell til. Sist endret 05.05.23

Norges- og sørlandsoversikt.